FACILITATORS

Denmark

Ida Glad

Munksøgård, Denmark

PH: +45 20 91 22 80

EMAIL: mail@idaglad.com

read more

Hej! Jeg hedder Ida. Jeg bor sammen med min datter og vores lille hund i Roskilde. Jeg arbejder som selvstændig billedkunstner og kunst lærer for børn og voksne. Jeg er certificeret Life-Coach og jeg har en Bachelor i Social-Psykologi og Kommunikation.

Jeg har uddannet og interesseret mig for menstruations- og cyklus-bevidsthed siden 2018. Siden jeg var teenager har jeg været interesseret i at lœre om psykologi, kunst, kreativitet og spiritualitet, både på et praktisk og teoretisk niveau.

Jeg ønsker at leve i en verden hvor unge piger kan føler sig trygge nok til at være i kontakt med deres krop og følelser, så de kan udvikle et positivt selvbillede og en stærk forbindelse til dem selv og deres egne grænser.

Jeg ved hvor ensom og udfordrende puberteten kan være, når man vokser op uden nogle ordentlig form for vejledning. Derfor vil jeg gerne bidrage til at unge piger kan modtage den viden og støtte de har brug for.

Jeg tror på at vi selv må være med til at skabe den ændring vi ønsker at se i verden, og jeg tror at menstruations- og cyklus-bevidsthed og moderne ritualer til at fejre de vigtige overgange i livet, er vigtige for kvinder og unge piger, for at de kan komme i forbindelse med deres smukke, strålende, kreative, stærke feminine essens.

Hi! My name is Ida.
I live with my daughter and our little dog outside of Copenhagen.

I work as an artist and art-teacher for children and adults and I am a certified LifeCoach with a B.S in social-psychology and communication.

I have worked with menstrual and cycles-awareness since 2018.

Since I was a teenager I have been interested in learning about psychology, art, creativity and spirituality both in practical and theoretic terms.

I know that our well-being as humans are rooted in our connection to our bodies and our emotions, and I wish to be living in a world where young girls grow up with a positive self-image and a strong connection to their bodies and their boundaries. 

I know how lonely and challenging puberty can be, when you group up without any prober adult guidance, and I wan’t to help provide that to young girls, so they can grow the confidence they need to thrive in the world. 

I believe that we have to be the change we want to see in the world, and I believe that menstrual awareness and modern rituals to celebrate the important changes in life, are essentials for women and young girls, to heal and connect with their true beautiful, radiant, powerful and creative feminine essence. 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.